Foyer Re-design

We're changing the Urban Athletic Club foyer to be conducive for both retail services and a customer lounge. This includes adding a wall to divide the spaces. This provides privacy for when clients need to chat about health and wellness issues. This also provides a space for clients to relax. 

 
 
Screenshot 2018-08-07 10.35.18.png

Design Overview

Here is the overhead view of the project. The yellow is the slat wall. 

 

 


 The green lines represent where the slat wall will go. The wall along the gray wall will be at varying lengths. 

The green lines represent where the slat wall will go. The wall along the gray wall will be at varying lengths. 

Slat Wall

The slat wall is to be L-shaped. This provides stability and a place to hang the TV and boards for holding retail products. 


 The backside of the slat wall.

The backside of the slat wall.

Slat Wall Backside

This is the backside of the slat wall. There is an 84" counter top that will back up to the slat wall. This will be used for working on a laptop, hanging out, etc. 

 

Slat Wall Example

This is an example of the desired finished product. The wooden slats are 1 1/2" square with that same distance separating them. The thickness is 3 1/2" (standard 2x4). The height and width of the wall are both 84". The width the wall along the gray wall will vary. 


More Design Examples